Gastenboek

Augustus 2018

We hebben eind juli 2018 een paar dagen doorgebracht. Ik ervaarde deze dagen als 'thuis' komen. Wij voelden ons erg op ons gemak. Hebben hier eerder gelogeerd. De bewoners en de begeleiders zijn echt geweldig. Was super fijn om tussen jullie aan de thee en koffie te zitten. Ik kom zeker binnenkort weer terug. Bedankt voor de zeer warme ontvangst.

Groet, Atifa en Ron

Maart 2016

Wat was het geweldig om jullie allemaal weer te zien! Jullie hebben er een paar vriendinnen bij. Zo nu en dan zeggen we tegen elkaar: hoe zou het met Peter of Jolanda zijn? We komen ZEKER terug!

Liefs van A. en C.

Augustus 2015

Heel veel dank voor de warme ontvangst en verzorging. Het was voor ons bijzonder om samen met de bewoners te zijn.

Joost en Riek V.

Juli 2015

Met bewondering hebben wij gezien met hoeveel plezier bewoners en de leiding hier met elkaar omgaan.

Ida en Piet van G.

Maart 2015

Ik ervaarde de 3 dagen dat ik er was als een warm bad, met een klik op zielsniveau met een aantal bewoners, de zuivere rust en weldadigde energie die er sterk aanwezig is, de pure overgave van zowel de begeleiders als de bewoners maken dat ik nu al weer heimwee heb.
Dank jullie voor dit mooie geschenk, tot spoedig,

Met warme groet, Cees

September 2014

Heerlijke plek en fijne gesprekken. We komen terug!

Taco en Emily

Augustus 2014

Bijzonder om een paar dagen mee te maken van Ruimzicht. Bedankt voor alle hartelijkheid van bewoners en begeleiders. Het was geweldig!

Lieve groet Ad en Harmke

Juli 2014

Wij danken iedereen in dit huis van liefde en vrede. Allemaal, begeleiders, bewoners en gasten waren heel attent. Jullie allemaal zijn wonderbaarlijk. Ik hou van jullie!

Doei

Juli 2014

Had voor 1 nachtje gereserveerd en bij aankomst dacht ik: wow, wat een fijne plek en dat kwam allereerst door de vriendelijke ontvangst door iedereen. Toen ging ik naar mijn kamer en weer "wow", wat een verrassing. Prachtig en verzorgd, lekkere grote ramen. Ben gaan fietsen in mooie omgeving en had al meteen een nachtje bijgeboekt. Alles beviel me zo goed hier op dit adres dat er nog een nachtje bijkwam en dat was te danken aan de warmte van alle mensen hier. Een warm plekje in mijn hart en ik kom zeker terug.

Yvon

Juni 2014

We kregen van de familie dit cadeau aangeboden, diner en B&B. Het was echt een schitterend cadeau. In een prachtige omgeving ligt deze boerderij. Gezellig logeeradres, lekker eten, goede bedden, wat het allemaal nog fijner maakt. Voor herhaling vatbaar.

Groeten van Bote en Trijntje

December 2013

Rust ruimte en gezelligheid. Mooi om te zien hoe de bewoners als vanzelfsprekend betrokken worden bij het geheel. Inspirerend en hartelijk. We vertellen het rond en wensen jullie veel succes met verdere ontwikkelingen.

Groeten Theo en Angela

Augustus 2013

Heerlijk gelogeerd in de blauwe kamer, luxe! En hartelijk ontvangen als gasten in de groep. We hebben gezien hoe jullie werken en leven samen en dat geeft een goed gevoel. Het was zelfs moeilijk om weg te komen, zo vertrouwd was het. Bedankt voor de fantastische kamer en de fijne sfeer!

Hartelijke groet Luuk en Truus

Juli 2013

Wat een geweldige ervaring hier te mogen overnachten. Temidden van jullie te zijn hebben wij als een groot cadeau ervaren. Wij hebben er van genoten!!

Liefs van Hammie en Aafke

Geslapen bij B&B Ruimzicht?

Deel uw ervaringen bij ons. Zodra uw bericht door B&B Ruimzicht is gelezen zullen we deze in het gastenboek plaatsen.
Naam
Invalid Input
e-mail
Invalid Input
Telefoon
Invalid Input
Uw bericht
Invalid Input
Bevestig:
Invalid Input